TUBITAK Ufuk 2020 Mükemmeliyetin Yayılımı ve Katılımın Genişletilmesi Alanı Bilgi Günü - 17.09.2018

TÜBİTAK ve Kadir Has Üniversitesi iş birliği ile 17 Eylül 2018 tarihinde Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde Ufuk2020 Mükemmeliyetin Yayılımı ve Katılımın Genişletilmesi (WIDESPREAD) Bilgi Günü düzenlenecek. WIDESPREAD çağrıları, Avrupa Birliği programlarına yüksek katılım göstermemiş Türkiye gibi ülkelerden üniversiteleri hedeflemekte.
2017 yılı ilk yarısından bu yana Kadir Has Üniversitesi tarafından Avrupa Birliği projelerine yönelik olarak düzenlenen bilgi günleri ve atölye çalışmalarına, yurt içi ve yurt dışından uzmanlar ve akademisyenler bilgi ve deneyim paylaşımında bulunuyor. 17 Eylül tarihli bu son Bilgi Günü kapsamında Ufuk2020 Mükemmeliyetin Yayılımı ve Katılımın Genişletilmesi alanının genel yapısı, Eşleştirme (Twinning) programı, Mükemmel Araştırmacı/Yönetici Davet Etme (ERA Chairs) programı ve TÜBİTAK Ufuk2020 destek ve ödül programları hakkında bilgi verilecek. Etkinlikte Kadir Has Üniversitesi ve diğer üniversitelerden akademisyenler, merkez yöneticileri ve öğrenciler bir araya gelecekler.